- Anděl AzazelModerátor
Počet příspěvků : 273
Bodové hodnocení : 3541
Datum registrace : 11. 05. 16
Pařan aneb co hrajete za gamesy
28.07.16 17:10
Co hrajete za hry? A jaké vás baví nejvíce? Akční, strategie, RPG, simulátory, logické atd? A jaká hra samotná vás nadchla? Dejte tip. Podělte se o své pařanské zážitky.
- LordAnathema
Počet příspěvků : 234
Bodové hodnocení : 3377
Datum registrace : 19. 06. 16
Re: Pařan aneb co hrajete za gamesy
28.07.16 18:40
jsem zatuchlý dungeonista ač už krokující, s otevřeným světem, vlastněpohledový, nebo jiný, krom pohledu z vrchu. Oddychově hraji též strategie vesměs historického nebo fantasy záběru. Z akčních hraji jen to, co má nějaký děj a není to bezduchá hovadina (a těch je málo), zbytek až na vyjimky nehraji. z her, které bych rozhodně doporučil, zde dám námětů určitě více...ale abych byl na počátku co nejvíce aktuální, tak jsem velmi zvědamý na hru českou!!! A to Kingdom Come: Deliverance
- ABCSomr
Počet příspěvků : 9
Bodové hodnocení : 3055
Datum registrace : 20. 07. 16
02.08.16 9:27
Hraju teď Pokémon GO . Naprosto suprový. Skvělá rozšířená realitka.
- LordAnathema
02.08.16 14:49
Chuck Norris tuhle kravinu dochytal a dohrál na pevné lince i na Nokii 3310. Na čem to hraješ ty?
- LordAnathema
02.08.16 14:56
jelikož mne nové věci téměř nebaví, neb je to shodné jako s filmovou kinematografií , tak je skutečně velká vyjimka, že se mi něco v poslední době i líbí, a tato věc, co už vyšla splnila má očekávání po všech stránkách a tedy..kdo má rád akci i řešení úkolů, má rad strach a ponurost a horror jak se patří, nechť rozhodně zkusí...THE EVIL WITHIN od mistra horroru ...
- LordAnathema
14.08.16 22:46
Jak jsem již poznamenal, miluji Dungeony, a jelikož jsou na dnešní pařanstvo, které má rádo akci a bezduchou primitivnost na úkor děje a logiky, tak se skoro nevydávají...proto jsem zajásal, když se objevil po letech opět starý dobrý klenhot..Ano!!! Legend of Grimrock 1 i 2 je stará dobrá škola pařby jak má být
05.08.22 20:15
Stray – Počítačová hra pro milovníky koček, která pomáhá i skutečným kočkám
Přečtěte si o této nové hře na AzaNovinách ZDE
.. a zahrajte si jako kočka ve zchátralém virtuálním městě.. utíkejte před nepřáteli a řešte hádanky, zatímco můžete též provádět zcela běžné kočičí kousky, jako je chození po zábradlí či shazování věcí na zem.
AN
Přečtěte si o této nové hře na AzaNovinách ZDE
.. a zahrajte si jako kočka ve zchátralém virtuálním městě.. utíkejte před nepřáteli a řešte hádanky, zatímco můžete též provádět zcela běžné kočičí kousky, jako je chození po zábradlí či shazování věcí na zem.
AN
Povolení tohoto fóra: