X-FÓRUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Goto down
veroniqc31
veroniqc31
Počet příspěvků : 11
Bodové hodnocení : 2844
Datum registrace : 06. 03. 17
https://www.parfumylacno.sk

Domáci baileys Empty Domáci baileys

06.03.17 15:17
1.
Z mlieka, pudingového prášku a vanilkového cukru uvaríme puding, ktorý necháme mierne vychladnúť za stáleho miešania.

2.
Potom ho preložíme napr. do 2l misky, kde treba Baileys miešať- mixérom na najnižšom stupni/rýchlosti. Do pudingu začneme pomaly pridávať dve karamelové salká za stáleho miešania. (Kľudne sa môžu salká vopred prevariť dve hodiny, ale ja som sa ponáhľala, tak som zvolila karamelové. Aj keď musím priznať, že pri prevarených salkách má likér krajšiu farbu.)
3

Miešame, kým sa to dokonale nespojí a pridáme pol litra rumu. Následne vmiešame ešte smotanu na šľahanie. Skladujeme v chladničke, necháme odstáť cca 12 hodín.
MajorArnold
MajorArnold
Počet příspěvků : 12
Bodové hodnocení : 2815
Datum registrace : 22. 03. 17

Domáci baileys Empty Re: Domáci baileys

13.04.17 10:29
Ježiš to zní dobře, a opravdu to tak dobře chutná? A kolik toho je? A nevíš jak dlouho to zhruba vydrží? Dík
Návrat nahoru
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru